inredning

SNEAKPEEK PÅ VARDAGSRUMMET

 

Jag har nämnt att vi hållit på att fixa hemma hos A. Vardagsrummet håller på att få sig en liten översyn. Hans hylla är från Hedenhös tid och rymmer inte så mycket.

 

Han pratade om att han ville byta ut den. Jag tipsade om hur han skulle kunna göra på ett rätt billigt sätt och lite personligt. Ni vet, när man får en bild i huvudet och försöker förklara. Njae, tyckte han, jag är rädd att det blir som en mörk vägg (framför en redan mörk vägg). Men med lite kvinnlig list och bearbetning så har det växt fram.

 

Trollen som han fått i present gillar jag. De är lite coola och roliga.

 

Så, några Bestå-skåp på Blocket, högtalare, glasluckor, vanliga luckor, belysning, ljus och en växt i en salig blandning. Eller en vardagsrumshylla to be. Eller förvaringsskåp in the making. Kalla det vad du vill, men snart är det klart i alla fall.

Och plötsligt var det fredag igen. Förhoppningsvis blir det nya klart i helgen och den gamla får bli lite bränsle på värmeverket via Återbruket.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  8 februari, 2019 at 06:39

  Just sneak peek 😉 jag skymtar ett ljust hyllplan och väntar på fortsättningen. Kan tänka mig att det blir bra när du är i farten! Kram

  • Reply
   Lena
   9 februari, 2019 at 09:06

   Vi får väl hoppas på det 🙂

 • Reply
  Ulrica
  9 februari, 2019 at 09:49

  Jag hoppas vi får se en bild när allt är klart, jag gissar att det blir skitsnyggt när du varit i farten med dina idéer <3. KRAM

  • Reply
   Lena
   10 februari, 2019 at 07:48

   Ja, självklart kommer det helhetsbilder. Det är bara inte klart än. Vi är såååå sega!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.