livet

PRESENTER TILL EN VIMSIG MAMMA

Vet inte om ni minns när jag var på besök i Sala med dottern och vi åkte på loppis.
Vi tog en mor- och dotterdag och myste runt. Ganska tidigt såg jag några jättefina äggkoppar som jag ville ha. Eftersom jag inte ville släpa på dem medan jag tittade runt så lämnade jag dem och tänkte plocka upp dem när jag var klar.

Jag såg ju såklart en massa andra saker också. När jag var klar så gick jag runt och plockade ihop de saker jag ville ha. Trodde jag. Senare insåg jag att jag glömt äggkopparna. Är man vimsig så är man. Jag svor en harrang och berättade för dottern om hur klantig jag var.

Igår ringde hon och frågade om jag var hemma. Hon tänkte titta in en snabbis. Och så kom hon med de här! Hon hade åkt till loppisen och kom ihåg att jag glömt äggkopparna. Vilken tur att de fanns kvar.

Presenter till en vimsig mamma

Så gulligt av henne! Jag blev så glad. Snart ska vi inviga dem.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.