livet

FICK KÄNNA PÅ VÅREN IGEN

Det var så skönt att jag fick känna på våren igen igår. Våren har ju varit på besök ett par gånger och sedan försvunnit lika fort igen.

I torsdags var det fint på morgonen. Då passade jag på att ta en löptur innan det var dags att förbereda för kalas. Vi firade mors dag och A’s födelsedag med min familj. Det blev en trevlig eftermiddag med ”kafferep”.

Igår behövde jag jobba lite. Hann med typ en timme innan tekniken havererade. Det var bara att ge upp. Självklart passade jag då på att ta en löptur igen. Det var lite småblåsigt och bara 10 grader där på morgonen, men solen strålade så det var verkligen perfekt löparväder.

Sen passade jag på att fixa lite ärenden, som att köpa en present till syrrans son. Efter en del packande inför helgen så åkte jag till A.

Svidade om till arbetskläder så snart jag kommit dit. Jag satte direkt igång med att plantera lite blommor som vi köpte förra helgen, och knipsade bort blommande rabarber. Herregud vad stora de kan bli! Sen njöt jag i den strålande solen och var nöjd med att jag fått känna på våren igen!

Och idag då? Idag blir det en del förberedelser inför kommande studentfirande. Passande nog, för en gångs skull, så är det mulet.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  2 juni, 2019 at 08:02

  Gud vad jag längtar efter värme! Idag just nu så strålar solen in genom fönstren iallafall! Underbart!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   2 juni, 2019 at 08:30

   Ja, eller hur, nu har man ett visst uppdämt behov av sol och värme!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.