hälsa & friluftsliv

KVÄLLEN FÖRSVANN I ETT NAFS

Det var nog ingen tvekan om vad vi skulle äta och var vi skulle äta, igår kväll. En picknick med plockmat och rosé i Vattenparken var liksom ett självklart val. Jisses vad härligt det blev. Den njutbara kvällen försvann i ett nafs.

Jag åkte tidigare ifrån jobbet för att gå på ett tandläkarbesök. Jag ska ”få” en sån där härlig bettskena. Efter besöket och ett telefonmöte sen eftermiddag, så packade jag picknickväskan. Knatade iväg till Vattenparken och mötte upp A.

Kastade av mig ryggan och satte mig i solen en stund.

Gick runt och fotade lite vackra ängsblommor. Det är verkligen en härlig tid nu!

Strax efter att jag plockat upp alla godsaker anslöt A hemifrån och jag hällde upp lite rosé. Han hade med sig en flaska rött också eftersom jag var osäker på hur rosén skulle passa till maten. Men det funkade alldeles utmärkt. Kanske för att det var en rioja. Vad vet jag? Inte så bra på viner.

Plötsligt drog hotfulla moln in över oss och det blev alldeles mörkt. Vi var rätt säkra på att det skulle bli ett åskoväder.

Lika plötsligt som molnen dök upp så försvann de och det blev en klarblå himmel igen. Där satt vi och åt, drack och pratade om kommande resor vi ska göra, jobb, ungar och ditt och datt. Vi märkte inte ens att solen dalade bakom trädtopparna.

Svanfamiljen, som tidigare hade varit utspridda över den lilla sjön, började samla ihop sig för kvällen. När myggen började bli lite för ettriga, på oss och den prickiga hunden, så tittade jag på klockan för första gången under kvällen. Halv tio!!! Herregud! Över fyra timmar hade passerat utan att vi förstått det. En sån härlig kväll, som gjorde Gott för själen! Det var den kvällen som försvann i ett nafs det!

Och nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning så småningom. Det vankas 13-årskalas i Spånga, Stockholm.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  8 juni, 2019 at 09:57

  Helt rätt att ta middagspicknick där! Så fint på dina bilder!
  Jag är inte heller någon kännare av viner, det är mera Mannen i mitt livs intresse. Men det är gott med vin och kul att testa sig fram, men ”kunnig”, nä det blir jag nog aldrig…
  Skrattade lite åt din kommentar med herr och fru Gök som drack champagne på klipporna… SÅKLART var det så!!! varför skulle bara vi göra det, liksom? 😉
  Mysigt med kalas! Vi planerar en sväng upp till Grebbestad och Sportshoppen på fm.
  Ha en fin lördag!
  Kram/Maria

 • Reply
  Ulrica
  8 juni, 2019 at 11:12

  Perfekt middagsplats :). Det är så underbart att läsa om ert förhållande, att sitta och prata så där länge så att tiden bara rinner iväg.. så ljuvligt!! Ha en riktigt mysig lördag. Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.