livet

LADDAD EFTER EN FANTASTISK HELG

Man kan inte annat än bli laddad efter en sån här fantastisk helg! Jisses vilket väder. Så skönt. Och så välbehövligt.

Startade helgen med en underbar picknick i parken med min fina. Vårt härliga fredagsnöje. I lördags blev det sen en efterlängtad vandringstur med vågskvalp, fågelkvitter och en sprakande eld. Det. Var. Så. Härligt! Sen fortsatte en lika skön kväll med grillat i solnedgången.

Och igår blev det frukost ute i solen innan vi kickade igång dagen. Sen var det mulet i några timmar. Det passade oss perfekt eftersom vi höll på med lite trädgårdsarbete. Jag klippte gräset och klippte lite buskar som börjat ta över lite för mycket. Och A ansade i rabatterna och klippte buskar även han. Han har så fin trädgård. Åtminstone de delar som är anlagda. Allt är inte klart ännu. Lagom till kvällen så blev det strålande sol igen. Återigen njöt vi av grillat i kvällssolen.

De här bilderna togs i lördags och får symbolisera känslan för hela helgen. Verkligen en helg som gjorde Gott för själen!

En ny vecka har just börjat. Vi jobbar i tre dagar och sedan är det dags för fem dagars semester. Transportsemester brukar jag kalla den för. En liten minisemester med en tripp för att orka med fram till sommarsemestern.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.