livet

BÅDE BILEN OCH KROPPEN FICK SERVICE

God morgon alla fina! Lördag morgon och solen skiner mellan lätta moln. Känns rätt okey ändå. Igår fick både bilen och kroppen lite service.

Jag lämnade in bilen på verkstaden för service strax före sju och sen tog jag en löprunda. Jag sprang inte raka vägen hem, för då skulle det bara ha blivit 1,3 km, utan jag tog en omväg via Vattenparken. Att ta en löptur är ju definitivt att ge kroppen service.

Skönt att få lite grönska serverat innan det var dags att sätta sig framför jobbdatorn i några timmar. Nope, än så länge har jag inte semester. Jag jobbar till och med onsdag, sen har jag tre veckor.

Tyvärr får jag och A bara två veckor tillsammans. Men det är ju bättre än en vecka som vi hade förra året. Under de två veckorna kommer vi att pyssla en hel del hemma och sedan åker vi till Scotland en vecka. En kombinerad hiking- och whiskey-resa.

Vädret har ju varit lite sisådär nu i ett par veckor. Eftersom jag ändå jobbar så stör det mig inte så mycket. Men det var i alla fall härligt att kunna sätta sig på balkongen igår då jag tog en fikapaus från jobbet.

I helgen blir det en del pyssel och plock, som jag brukar säga när man är hemma och fixar med saker. Kanske blir det en tur till Ikea också. Och självklart lite avkoppling för att ladda inför sista arbetsdagarna.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.