livet recept

EN HELG MED FULLT INNEHÅLL

Det har varit en helg med fullt innehåll. Inte så att det varit stressigt, utan mera som att vi gjort saker hela tiden. Vi har röjt en del i garderober och varit på 50-årskalas.

Jag brukar tycka att det är skönt att gå igenom garderober och skåp på sommaren. Skönt att liksom rensa ut gammalt utslitet eller sånt man inte trivs i. Det som är helt och rent skänker jag till återvinning förstås. Även A har rensat lite garderober. Kanske fick lite inspiration från mig 🙂

Efter ett 12-timmars 50-årskalas sov vi lääänge igår. Det är bara att inse att man inte orkar med ett sånt rejs längre 🙂 Det kommer ett inlägg om det senare. Jamen med den trädgården och det som bjöds så måste det bara visas!

Måste tipsa om den där salladen på bilden. Hittade den på Coops hemsida i helgen. Så gott! Till och med A gillade den och tyckte att jag skulle göra den igen. Den innehöll matvete, rödbetor, mozarella, grillad (jag stekte) nektarin och sallad. Det ska vara jordgubbar också, men det hoppade jag över. Inte världens snyggaste bilder direkt, men strunt samma. Det var tipset jag ville få fram.

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    9 juli, 2019 at 07:46

    Mums, den salladen lät riktigt smaskig!! Skriver genast ner receptet :).
    Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.