hälsa & friluftsliv

FÖRSTA LÖPTUREN PÅ EN EVIGHET GICK TOPPEN

Imorse kom jag äntligen iväg på en löptur. Den första på en evighet. Och det gick verkligen toppenbra. Över förväntan. Kanske just därför. Jag ställde in mig på att ta det lugnt och att det skulle vara tungt. Men det gick hur bra som helst.

Jag har hostat i ett antal veckor. Hostat så att jag nästan kräkts. Inte kul att ge sig ut då. Och förmodligen inte speciellt bra heller om man vill bli frisk. Men nu så. Nu är jag igång igen. Vaknade tidigt och kände mig pigg i både huvud och kropp så strax efter sju gav jag mig ut.

Nu sitter jag här med lite frukostmys för mig själv innan det är dags att väcka A för en second breakfast.

Nu kan dagen börja!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina ME
    17 november, 2019 at 09:11

    Vad skönt för dig att hostan har gett med sig och att du kan få ut och springa igen. Ha en fin avslutning på helgen! Kram //Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.