livet

SÄG GRATTIS TILL MIG!

Idag får ni gärna säga grattis till mig. Det är nämligen min 54:e födelsedag. Nu är jag alltså inne på mitt 55:e levnadsår.

Den här bilden är från midsommarhelgen 2017 då jag var ensam i Fulufjällets nationalpark i Dalarna. Hade riggat kameran på en bänk och sprang fram och tillbaka. Till sist blev det den här bilden. Gillar den jättemycket eftersom det var en härlig dag på en härlig plats. Då hade jag ingen att dela mina äventyr med. Vilken tur att jag har det nu!

Den här bilden är från samma helg. Den har ni säkert sett ett par gånger förut. Jag har där just varit ut på en vandringstur och direkt satt mig med ett glas rosé på trädäcket med en fantastisk fjällutsikt, från den hyrda stugan i Idrefjäll. Inte lätt att ta bild på sig själv. Fokuset var ju sisådär, hehe.

Och här nåt helt annat. Ett litet glas på rummet, på The Steam Hotel i våras, innan A och jag gick ner för att äta middag. Ett riktigt mysigt dygn tillsammans. Det kommer jag att minnas länge.

55:e levnadsåret. Oj vad tiden går. Och vad mycket jag hunnit fylla mitt liv med. Jag måste säga att det är skönt att ha uppnått så kallad mogen ålder. Rätt bekymmerslöst.

Så. Idag får ni gärna säga grattis till mig! 😉

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lena
  22 november, 2019 at 08:22

  Då får jag säga Grattis 🙂
  Läser din blogg emmellanåt så det var ju tur jag gick in idag och kan tillhöra grattiskören.
  Ha en alldeles underbar dag!

 • Reply
  andreas
  22 november, 2019 at 08:53

  Ett stort grattis till dig min fina på din dag, hoppas ditt firande i dagarna tre blir fint och trevligt.
  Som vanligt…… Du är värd det bästa.
  Älskar dig mitt ❤️

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.