livet

GOD MORGON SÖNDAG

Ja, god morgon söndag och alla läsare. En väldigt lugn helg pågår här. Inget var planerat och inget blev heller gjort igår. Typ. Jag sov nästan till nio. Helt otroligt. Brukar oftast vakna mellan sex och sju på helgerna. Så jag var glad att jag lyckades längre denna gång. Sen gjorde vi i princip ingenting på hela dagen. Det är ju rätt nyttigt det också. Sägs det 🙂

En snabb frukostbild från gårdagen. En sån där ostylad-och-från-verkligheten-bild.

Idag då? Tjaa, vi får se. Inget är planerat eller ens funderat på kring dagens planer. Det är mulet och lite småblåsigt, men men, det är väl bara att klä på sig. Man brukar ju må bra av att vara ute och röra på sig i nån form.

Önskar er en bra söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.