livet

PRALINER OCH GLÖGG

Lördagen som passerade var riktigt lugn. Jag sov ovanligt länge. Gick nog inte upp förrän tio. Sen åt vi en lång frukost och pratade länge. Plockade och städade lite. Och plötsligt var det eftermiddag.

De här fina fick jag av mina medarbetare i julklapp. Praliner är ju så gott! Så himla gulligt av dem! Vilken tur att jag köpt julklappar till dem också. Annars hade det varit lite pinsamt! Jag plockade fram dem i helgen.

Praliner och glögg. Och så lite kaffe.
Praliner och glögg. Och så lite kaffe.

Kaffet har vi inte öppnat ännu. Men i lördags fick det bli praliner och glögg. Japp, glögg. Och lite annat kaffe. Så gott! Mysigt att ta en sån där liten paus på eftermiddagen och chilla en stund.

Resten av eftermiddagen packade vi ryggsäckarna och planerade för söndagen. Efter en god pastamiddag så fick det bli lite ost och kex i soffan.

Vi satte på en film på Netflix. Dömt att misslyckas. Jag lyckades inte hålla mig vaken och filmen var tydligen skit, så vi gick och la oss redan vid tio.

Under söndagen blev det desto mera aktivitet. Vi gjorde en superhärlig vandringstur i Uppsala. Mer om det senare. Efter en toppenbra och energigivande helg så är det åter dags att bita tag i en ny vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.