livet

VÄRLDSMÄSTARBÄSTA FREDAGEN

Igår hade jag världsmästarbästa fredagen. En sån där fredag då det bara känns allmänt riktigt bra. Utan nån större anledning egentligen.

Världsmästarbästa fredagen när man kan ta en löptur i solen!
Världsmästarbästa fredagen när man kan ta en löptur i solen!

En bidragande anledning var förstås att jag kunde jobba hemifrån. Det känns som en evighet sen sist.

En annan bidragande orsak var att jag inte hade så hysteriskt mycket på jobbet så jag kunde korta ner dagen rejält. Självklart flexar jag ut då, är väl bäst att tillägga, så ingen tror att jag ägnar mig åt hopp-å-lek på arbetstid!

En till sak som gjorde mig på gott humör var att jag besiktigade bilen utan anmärkning (inte för att jag var orolig, men ändå skönt att få det bekräftat).

Nästa grej som var toppen var att jag kunde ge mig ut på en löprunda mitt på dagen i solsken. Jamen jisses så skönt!

Och sen hade vi en lugn och skön kväll med god mat. Världsmästarbästa fredagen helt enkelt. Utan nån större anledning. Nu har vi igen en helt oplanerad helg framför oss. Vi får se vad den kommer att innehålla.

Har ni haft nån sån där världsmästarbästa dag nån gång?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  26 januari, 2020 at 10:34

  Vad underbart med en sån dag, och vilket härligt ord.. en sån fredag är ju toppen liksom :).
  Jodå, jag har nog haft såna dagar men bara för att så kan jag inte komma på en enda. Just nu känns det däremot som att vilken dag som helst som Micke är hemma är en sån dag, för usch vad jag saknar honom!! Kan inte riktigt förklara varför då det ju är skåpmat att han är borta två veckor i taget.. det är väl bara en sån dag :-)).
  KRAM

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:55

   Förstår att det är galet jobbigt ibland med hans långa frånvaro. Kanske desto bättre när han väl är hemma. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.