livet

BAKSMÄLLAN EFTER 80-ÅRSPARTYT

Just nu känns det som att jag har värsta baksmällan efter 80-årskalaset igår. Eller, inte värsta sorten förstås, men nåt liknande. Och det beror såklart inte på mängden alkohol. Det var ett rätt lugnt kalas. Ungefär så lugnt som jag föreställer mig att de flesta 80-årspartyn är.

Men har man jobbat hårt i ett antal veckor så tar det ut sin rätt. Särskilt när man en gång gått in i väggen. Lägger man sen till ett par glas vin så känns det av i kroppen.

Lägger man ytterligare sen till att jag vaknade fem i morse, och inte kunde somna om, så känner man sig definitivt bakis. I alla fall gör jag det idag.

Till förrätt serverades brysselkålsoppa. Så gott! Sparade lite på bubblet till soppan.

Sen följde rullader och marängsviss. Också det jättegott såklart.

Jag får försöka lägga mig en stund idag så jag orkar ladda om till 40-årsfest ikväll. Måste försöka trots att jag har extremt svårt att koppla av på dagen. Vila blir det ju i alla fall.

Brukar ni också känna er bakis av att bara vara trött och sliten?

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  8 februari, 2020 at 05:43

  Jag blir också helt däckad efter tillställningar. Dels tål jag alkohol rätt dåligt, men sen tål jag dåligt att vända på dygnet. Så fort jag är uppe lite för sent blir hela natten förstörd och sen är jag förstörd dagen efter (alltså även om det inte var så mycket alkohol inblandat). Blä. Men det är ju ändå trevligt med nån tillställning ibland 😉

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:51

   Ja, det är rätt slitit ibland när det blir för lite sömn!

 • Reply
  LYCKADES LADDA OM FÖR 40-ÅRSFEST - Gott för själen
  9 februari, 2020 at 12:45

  […] då vi dansade oss sjöblöta och sjöng oss hesa! Jag berättade ju igår om att jag kände mig bakis på lördagmorgonen efter fredagens 80-årsparty. Jag vilade en stund på eftermiddagen och somnade till en liten stund. Det räckte för att få ny […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.