livet

ELISABETHSJUKHUSET – LANDETS VACKRASTE SJUKHUS

Om Elisabethsjukhuset är ett av landets vackraste sjukhus vet jag förstås inte. Men jag kan gissa att det skulle komma på pallplats bland vackra svenska sjukhusbyggnader. Ni som har hängt är ett tag vet ju att jag går igång på vackra byggnader.

Kanske är Elisabethsjukhuset i Uppsala ett av landets vackraste.
Kanske är Elisabethsjukhuset i Uppsala ett av landets vackraste.

Jag var på besök på Elisabethsjukhuset i Uppsala i förra veckan. En enkel undersökning av axeln bara, inget allvarligt. När jag sen var klar träffade jag en fin bloggvän för första gången.

Jag var där tidigt och tassade runt. Fotade ett vackert dörrpar.

Fotade fina detaljer som fanns lite var stans.

Jag gick upp till plan 2.

Hittade en fin takkrona i trapphuset.

Satte mig att vänta i korridoren på plan 2. Och njöt av solstrålar på ett vackert slitet golv.

Kanske är det så att Elisabethsjukhuset är ett av landets vackraste sjukhus. Det är åtminstone Uppsalas vackraste. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  18 februari, 2020 at 09:38

  Vilka vackra bilder du tog!
  Jag måste nog bli lite bättre på att bära med mig kameran ibland… fast jag har ju mobilen och tar ju inte ens bilder med den alltid heller… jag känner mig nog lite ”dum” när jag halar upp kameran och ska fota här och där. Kanske ligger i det där med att jag inte tycker att jag är en ”bloggare på riktigt” haha… 😉
  Kram på dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   19 februari, 2020 at 05:46

   Jag tar jätteofta bilder med enbart luren och använder på bloggen. Har klivit förbi gränsen för det där med att känna mig fånig när jag fotar bland folk. Eftersom jag gillar att fota så får jag välja att bortse från pinsamheten. Nu känns det inte pinsamt längre. 😉

 • Reply
  Karin
  20 februari, 2020 at 07:27

  Jag tycker också att det är lite jobbigt med att dra upp kameran men med riktigt lockande motiv går det bra 🙂 Fint sjukhus, det är härligt med gamla vackra byggnader. Kram

  • Reply
   Lena
   21 februari, 2020 at 06:12

   Haha, ja det är extra lätt med lockande motiv 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.