livet

JAG FICK EN IDÉ

Det var tänkt att vi som vanligt skulle ha påskmiddag med familjen. Men det som var tänkt fick ställas in för länge sen. Det kändes så tråkigt. Men för ett par veckor sedan fick jag en idé. Vi ställer inte in, vi ställer om.

Jag kom på att vi ju faktiskt kan fika utomhus. Några stycken i taget. Vi har några fällbord från Ikea som vi kan göra riktigt långt långbord av. Så kan vi göra ute till inne. Vi kan köpa frysta bullar som vi värmer och hanterar med engångshandskar. Och vi kan be alla ta med sina egna koppar och fat. Då gör vi vad vi kan för att inte föra nån smitta vidare och vi kan ändå träffas.

Så, våra respektive föräldrar kommer först och fikar. Efter nån timme kommer två av mina barn med sambos och då tar vi en prommis med dem och föräldrar. Då får de en chans att hinna prata lite på behörigt avstånd. När sen föräldrarna åker så fikar vi med barnen. Även det utomhus.

Vi har haft span på vädret ett tag och just idag ser det ut att bli bäst. Så idag blir det äntligen lite socialt umgänge. Ibland får jag en riktigt bra idé. Om jag får säga det själv alltså 🙂

Önskar er en fin långfredag, med eller utan socialt umgänge.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.