livet

ÖRTVAGGA ÄR EN RIKTIGT BRA UPPFINNING

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänk för Cervera

Har ni testat en örtvagga nån gång? Det är en riktigt bra uppfinning. Jag kom att tänka på den härom dagen då jag handlade gräslök och dill åt mina föräldrar.

Det är ju lite annorlunda tider nu när de flesta av oss försöker undvika att sprida Corona-smitta vidare. Vi handlar så sällan vi kan. Och vi har lyckats övertala våra respektive föräldrar att låta bli att handla. Vi gör det åt dem.

Vilken bra uppfinning det här med örtvagga är!
Vilken bra uppfinning det här med örtvagga är!

Det gnorras lite. De vill ju gärna handla själva, och de saknar att kunna åka när de själva vill och plocka det de själva vill. Men de är nog ändå väldigt tacksamma för hjälpen.

Det var alltså senast jag handlade åt mina föräldrar som jag kom att tänka på örtvaggan jag hade där hemma. Jag önskade mig en i julklapp och fick en sån av svärföräldrarna. Jag har egentligen länge önskat att jag hade en sån, och nu fick jag en.

Hehe, när jag tittade på bilderna efteråt så insåg jag att jag glömde ta bort skydden från knivarna. Pinsamt. Det ser ju inte klokt ut. Men jag bjuder på det! 🙂 Och förresten gick det alldeles utmärkt att använda den ändå.

Så, den där örtvaggan kommer att komma till användning i påsk. För påskmiddag måste vi ju ha, oavsett om vi har gäster eller ej. Så det så!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.