livet

TILLBAKA PÅ JOBBET

God morgon vänner! Idag har jag tänkt att vara tillbaka på jobbet. Det blir första gången på fem veckor. Jag har suttit hemma i karantän. Bara för säkerhets skull.

Efter en jättebra helg och efter att ha jobbat hemifrån jättelänge känns det väldigt märkligt. Trots att jag jobbat hemma varje dag i fem veckor så känns det som att jag kommer tillbaka efter fem veckors semester. Och jag som aldrig har mer än tre veckor i sträck normalt sett.

Men sen kommer jag att vara hemma igen. Jag kommer att vara permitteringsledig i en knapp vecka. Hela företaget är permitterade till 20-80%. Jag kommer att jobba 80%. Dock har jag fördelat det så att jag jobbat hela dagar och nu kommer att vara ledig i hela dagar istället.

I veckan kommer det att hända grejer här på torpet. Inte nåt jättedramatiskt, men rätt stort är det. Nåt som kommer att kräva kroppsarbete. Härligt!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  20 april, 2020 at 07:42

  Så annorlunda allt är. Och tråkigt att det blir permittering. Har ju vänner runtikring som är det sen 5 v hos vår stora arbetsgivare Volvo CE. Jag brukar jobba hemma ett par dar i månaden och är ju verkligen van vid det, men har gjort helt tvärtom och är på jobbet varje dag. Min man jobbar hemma och börjar tycka det jobbmässigt är tufft med motivationen och hålla tempot uppe. Men det är ju så det får vara, man får peppa varann och tänka både stort och smått och varför vi gör detta.
  Kram!

 • Reply
  Tina ME
  20 april, 2020 at 11:02

  Ja det är en underlig tid just nu… Nästan alla på mitt jobb är permitterade 20-80%… flygbranschen du vet 🙁 men jag jobbar fortfarande 100%. Ett tag till i alla fall. Jag har jobbat hemma några veckor nu men i morgon ska jag faktiskt vara på plats på jobbet några timmar och jag ser fram emot det sååå mycket. Jag är nästan lite pirrig… Måtte det vända snart så att allt kan återgå till något slags normalläge även om mycket nog kommer att bli annorlunda framöver… Det ska i alla fall bli spännande att få se vad som ska hända på torpet. Vilken cliffhanger :-). Ha en fin vecka! Kram //Tina

 • Reply
  FREEDOMtravel
  21 april, 2020 at 07:16

  Tråkigt med permittering, men bra att du kan jobba 80 procent. Har ert företag uppmuntrat er att komma tillbaka till jobbet nu? Vi har fortfarande strikta riklinjer om att jobba hemifrån om vi inte MÅSTE vara på kontoret … så jag fortsätter sitta hemma …

 • Reply
  Sallys hus
  24 april, 2020 at 10:36

  Förstår att det måste kännas lite märkligt…;)
  Jag ska också bli permiterad ett tag…supertråkigt men så är det… å jag jobbar ju också hemifrån så mycket det går.
  Jag har svårt att jobba när man ska…;) det blir ofta till sent på kvällen i stället för på dagen….SÅ dumt ju…
  Ska skärpa mig..;)
  Kraaaaam

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.