livet

DET BLEV VISST LITE RADIOSKUGGA

Det blev visst lite radioskugga över just min blogg. Eller nåt. Pinsamt att säga, IGEN, att det varit så galet mycket på jobbet. Jag tycker att jag säger det titt som tätt, men det är tyvärr sant. Och en hel del att göra privat också.

I onsdags fick jag sluta lite tidigare för att åka till Uppsala direkt från jobbet, nästan två timmars resa. Jag har hjälpt mina föräldrar att sälja deras husvagn och det var någon som ville komma och titta. Som tur var blev det affär. De var så glada över att jag ville hjälpa till med dokumentation och penningtransaktion. Jag hjälper dem så gärna!

Försöker hålla mig lugn, andas och fokusera. Inte lätt alla gånger. Det ska bli så skönt med helg. Ännu skönare är det att det verkar bli toppenväder! Men allra först ska jag klara av en arbetsfredag.

Och vad har saken med bilderna att göra. Inte ett skvatt. Jag bara tyckte det var skön kontrast i färgerna när jag tittade upp på svärisarnas buskar så jag sköt av ett par bilder.

Vi får se vad vi hittar på i helgen. Kanske ligga på rygg och pilla mig i naveln och räkna ner till vi drar norrut över midsommarhelgen! Njuta av sol och värme ska jag göra i vilket fall.

Så. Det blir en lugn helg efter en intensiv vecka som krävde radioskugga ett par dagar. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  22 juni, 2020 at 10:28

  Ibland behövs den där radioskuggan, sen om den är planerad eller inte, det är en annan sak :-).
  Jag känner också att det är lite för mycket just nu och har dessvärre varit så ända sen förra sommaren om jag tänker till ordentligt.. så jag försöker skala ner men det rimmar lite illa när man precis blivit ”gårdsägare” :-).
  Jag hoppas att du snart får det lite lugnare omkring dig så vi kan träffas igen.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   27 juni, 2020 at 09:41

   Det är verkligen intensivt emellanåt. Ja, vi måste verkligen ses snart. Jag tror det var förra sommaren senast. Herregud vad tiden går!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.