hälsa & friluftsliv

MULEN MORGON I LÖPARSPÅRET

Det var en mulen morgon i löparspåret. Bara fyra grader. Hade ingen lust att ge mig ut egentligen, men jag veeeet ju hur skönt det är. Och kläderna låg framme. Tänk inte. Bara på med kläder och skor, öppna dörren, sen sköter det sig självt.

Det var ju skönt. Riktigt skönt. Och det blev en riktigt bra runda. Om man tittar på tiden alltså. Jag springer egentligen inte alls mot tiden eftersom jag oftast stannar och fotar hundra gånger, men runkeeper loggar ju tiden. Jag tycker ändå det är lite kul med statistiken på när jag är ute och springer eller vi vandrar.

Så. Check på rundan i löparspåret. Check på frukost. Nu kaffe med Andreas. Sen ska jag ta mig an denna lediga dag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.