hälsa & friluftsliv

SPARKA SIG SJÄLV I ARSLET

Tänk att man ska behöva sparka sig själv i arslet för att ta sig ut på en löprunda. Så fort man släpper efter lite med träningen så är det så galet trögt att komma sig för igen.

Men vet ni vad. I morse blev det av. Jag vaknade redan halv sex med sprängande huvudvärk och med en snarkande karl bredvid mig. När jag försökt somna om i 1,5 timme så var det bara att ge upp.

För många låter det säkert helt vansinnigt hur jag kan komma på tanken att springa med huvudvärk. Men faktum är att det brukar bli bättre efteråt. Det är väl nåt som sätter fart i kroppen på nåt sätt.

Jag drack ett glas juice och klädde på mig träningskläder. Det var rätt varmt och solen sken. Det var en sån skön morgon.

Det blir långa skuggor så här års 🙂

Titta så snabbt jag sprang. Så snabbt att bilden blev suddig… eller?

Så. Här sitter jag nu med frukosten i magen och huvudvärken är nästan borta. Nöjd med att jag sparkade mig själv i arslet!

Idag blir det lite flytt- och packningsfix på förmiddagen. På eftermiddagen ska vi till svägerskan. Hennes son har tagit en masterexamen och det ska såklart firas stort! Han var egentligen klar på försommaren, men det passade inte så bra att kalajsa då.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.