livet

AW SOM EN SKÖN AVSLUTNING PÅ ARBETSVECKAN

Det hade varit fint väder på eftermiddagen så min tanke på aw som en skön avslutning på arbetsveckan poppade upp redan då. Jag kom iväg i bra tid från jobbet i fredags och Andreas, som jobbar hemifrån, var precis klar när jag kom hem.

Jag föreslog att vi skulle cykla bort till golfklubben för ett glas. Andreas var inte sen att haka på. Eftersom jag hunnit sätta på mig mjukisarna när jag kom hem, och han inte tyckte att det skulle vara så fint om jag hade mjukisar på aw’n, så bytte jag om 🙂

Inte jättemånga valde att sitta ute denna kväll. Solen försvinner rätt tidigt på kvällen just här. Även vi valde bort att sitta ute denna gång.

Inspirerad av klänningsdrottningen med närmare hundra klänningar så fick det bli en klänning och tights. Hade tänkt fota klänningen, men det blev inte läge inne på restaurangen.

Aw som en skön avslutning på arbetsveckan.
Aw som en skön avslutning på arbetsveckan.

Vi gick in och satte oss. Pratade om veckan och drog upp en grov plan för helgen. Och lite prat om husprojektet blir det ju ofta såklart.

När vi kände oss nöjda med vår lilla aw som en skön avslutning skuttade vi upp på cyklarna. Trampade hemåt igen och körde på med lite packning.

Igår förmiddag handlade vi till mina föräldrar (som bor i Uppsala). Eftersom de ändå skulle till kyrkogården här i Enköping så kom de förbi och hämtade kassarna. Vi bytte några ord vid garageuppfarten eftersom de tackade nej till fika utomhus.

Sen körde vi på med att sprätta loss marksten (nej det tar typ aldrig slut!), riva staket och packa flyttkartonger. I regnet. Ja, det regnade lite smått nästan hela tiden. Men det gjorde inte så mycket alls. Som jag brukar säga, har man bra utrustning (kläder och skor) så märker man det knappt. Det enda trista är ju att det blir så kladdigt. Vi avslutade med en god middag och lite soffhäng. Jag var sååå trött så jag la mig redan halv tio.

Idag ska vi köra nåt flyttlass till lägenheten. Vi får hjälp av mellansonen att lyfta in en dubbelgarderob. Jag litar inte riktigt på att mina armmuskler klarar av att lyfta den på plats utan att förstöra parketten. Sen blir det nog ett par vändor till Återbruket igen. Så ser i alla fall planen ut.

Ha en bra söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ulrica
    27 oktober, 2020 at 06:45

    Så härligt med AW på golfen :). Så himla fin du var i den outfiten – även om mysisar väl hade varit snyggt också ;).
    KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.