livet

ZOOMA UT TILL KAOSVERKLIGHETEN

Jag känner att det är dags igen att zooma ut till kaosverkligheten. Ni vet de där bilderna där kaoset i verkligheten syns.

Vi börjar med en ganska vanlig blogg- och Instagrambild där man zoomat in det härliga, fina och mysiga. Den här gången med lite ost- och vin-mys från i lördags. Det var en flaska som jag hade glömt bort att den fanns och vågade inte lagra den längre. Vissa viner är ju verkligen inte goda när de får stå för länge. Just den här kombon med vinet och ostarna var ju inte direkt den bästa, men det slank ner. Nä, inte allt 🙂

Det mesta runt tv’n är nerplockat och nerkört till lägenheten. Kvar intill tv’n finns en sopsäck med plast och tidningspapper för att slå in mera ömtåliga saker.

Där syns sopsäcken lite tydligare tillsammans med en banankartong. Kvar vid fototillfället fanns fortfarande två skåp. De är numera i lägenheten.

Så vinklar jag kameran lite snett åt höger. Där hittar man de klassiska fula fjärrkontrollerna tillsammans med några laddsladdar, en liten högtalare, en tidningstrave och en plastlåda med saker från badrummet.

Zoomar ut till kaosverkligheten
Zoomar ut till kaosverkligheten

Och slutligen så kan jag zooma ut och vinkla ännu mera åt höger så syns ännu mera kaos. Flyttkartonger, en torkställning och en filt på trekvart i soffan.

Trots kaos så går det ju bra att mysa ändå. Kanske ännu mera viktigt då. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    15 oktober, 2020 at 06:39

    Den översta bilden är jättefin! Och visst gör man så ibland att man zoomar in och zoomar bort … Smart att mysa fast det är kaos! Ibland måste det ju få vara rörigt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.