livet

FÖRSTA ADVENTSHELGEN GÅR I LUGNETS TECKEN

Första adventshelgen går verkligen i lugnets tecken. På förmiddagen igår tog vi det bara lugnt hemma, pratade, planerade och fikade. Efter lunch åkte vi till Torpet, som inte är nåt Torp och som snart inte finns mera.

Första adventshelgen går i lugnets tecken
Första adventshelgen går i lugnets tecken

Vi kollade av en innerdörr som skulle säljas på Blocket och tog in olivträden i verkstan för vintern. Och lite annat plock en liten stund.

Vi åkte hem igen och drack lite glögg och chillade lite mera. Sen fixade vi första advent-piff. Det var då de här bilderna togs. Och sen firade vi lite igen. Vad som firades får ni se en annan dag. 🙂

Andreas gjorde sen en jättegod skaldjursrätt med vitlök och färsk pasta medan jag ordnade med dukning och sånt.

Vi får se vad resten av första adventshelgen innehåller.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    30 november, 2020 at 08:34

    Hej där!
    Äntligen lyckades jag komma in på din blogg igen! Det har strulat ett tag, bara snurrat, när jag försökt klicka in till dig.
    Stort gRATTIS i efterskott! Nä, åldersnoja, varför skulle man ha det!? Man får vara glad åt att ha ett bra och rikt liv!
    Vad mysigt ni har tillsammans och jag undrar vad ni firar nu…?
    Japp, jag vinterpyntar! Allt mitt pynt som jag har framme typ november- januari heter vinterpynt . Då kan man ta fram vad man vill, när man vill. Men just i år när många andra pyntar tidigt så har jag nästan varit lite sen… jag har inte alls speciellt mycket adventsfeeling… beror nog på ovissheten och oron inför jul… Men jag har nästan pyntat klart och jag ska göra helt klart idag tror jag och samtidigt lyssna på julmusik… så, kanske… 😉 =)
    Kram och ha det fint!
    /Maria

    • Reply
      Lena
      6 december, 2020 at 08:19

      Halloj! Men oj då! Märkligt. Har inte hört att nån annan haft problem. Sonen ska flytta bloggen till en annan server så kanske det blir bättre.

      Smidigt att ha vinterpynt så blir det lite mer flexibelt så man inte tröttnar så fort. Jamen precis, jag har också varit lite extra sen med pyntet. Har liksom inte haft lust riktigt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.