livet

NY KAMERA FRÅN CANON- EN NY KOMPIS

Ny kamera från Canon. Smaka på de orden. Såååå roligt. Jag har funderat ett tag på att ge mig in i fullformatsvärlden, men inte riktigt vågat mig in där. Vet inte riktigt vad jag varit rädd för. Kanske för att jag med mina bristande skills inte skulle nå upp till kamerans prestanda. Och då är det ju rätt onödiga pengar. Men sedan kraschen i somras, då jag slog sönder systemkameran och mig själv blodig så har ju behovet blivit lite mera akut.

Den här bilden är den absolut första bilden med nya kameran. Är så fascinerad över skärpan. Tyvärr var jag väl lite för ivrig att skjuta av så jag kapade toppen på hyacinten lite.

Ny kamera som ger fantastiska bilder
Ny kamera från Canon – sjukt bra skärpa!

Det här är bild nummer två. Nu med hela hyacinten 🙂

Ny kamera – Canon EOS RP, Canon RF 35 mm/1,8 IS STM

Vad är det då jag har köpt? Någon kanske är nyfiken. Det är en Canon EOS RP, med ett fast objektiv Canon RF 35 mm/1,8 IS STM som de här bilderna är tagna med. Dessutom väntar jag på ett zoomobjektiv Canon 24-105/4 L IS USM. Och så vill jag säga, trots att jag egentligen inte behöver, nej det är inga sponsrade länkar eller samarbete. Jag är bara jättenöjd med både kameran och butiken.

Jag trodde att det skulle ta ett tag att komma in i hanterandet av kameran. Och jag trodde att jag skulle få lov att använda en massa fula ord innan jag lyckades fota. Men det är väl så att har man en gång haft en kamera från samma märke så är det lite liknande. Så, jo, jag och min nya kamera ska nog komma överens.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  18 december, 2020 at 08:41

  Kul Lena, grattis till nya kameran. Bilderna i mörkret ser fina ut. Jag har också alltid fotat med Canon och är på väga att byta upp mig också men tiden har inte räckt till riktigt under hösten. Häromdagen kom jag att tänka på vår trevliga middag i Sth förra hösten, dags att ses igen när viruseländet är över. Kram

  • Reply
   Lena
   21 december, 2020 at 05:37

   Jag har också tänkt en del på vår trevliga middag. Vi får verkligen hoppas att det snart är över så vi kan ses igen. Vi har nog en hel del att prata ikapp oss om!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  20 december, 2020 at 07:44

  Vad kul! Jag använde min kamera mycket förr, men är inte så skicklig med det tekniska och nu får jag ofta bättre bilder med mobilen (förmodligen beroende på det där med det tekniska) så nu blir det oftast mobilen …

  • Reply
   Lena
   21 december, 2020 at 05:40

   Ja, idag är ju kamerorona i telefonerna verkligen toppen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.