livet

DAGS FÖR PICKNICK I PARKEN… IGEN DÅ

I helgen var det dags igen. Dags för picknick i parken… igen. Det är ju så mysigt. Det gäller liksom att passa på när väderprognosen visar chans till ett lite uppsprucket molntäcke.

Det var i lördags vi slog till på en liten miniutflykt. Vi hade mött upp mellansonen och sambo vid husbygget på förmiddagen för att visa runt lite utomhus. Det verkar som att de gillade det de såg. När vi åkte därifrån åkte vi för att proviantera lite. Sen snabbt hem och packade ryggsäckar.

Picknick i parken
Picknick i parken

Ryggsäckar med mat, vin, fäll att sitta på, varma kläder och drönare. Det var runt nollan och blåste så det var lite ruggigt. Min ambition att ha en liten duk på bordet var bara att glömma. Servetterna fick ”spännas fast” under tallriken när besticken skulle användas 🙂

Dags för picknick i parken
Dags för picknick i parken

Ser det inte härligt ut!? Så avkopplande. Ända tills det dök upp en lösspringande hund. Husse stod en bra bit bort och försökte ropa efter hunden medan den nosade runt hos oss. Då gick irritationspulsen upp. Så provocerad över folk som har lösa hundar och inte har den koll som lagen kräver! Inte okej. Man kan ju undra vad som hänt ifall vi hade hund med, som suttit fastspänd…

Japp, vi hade även liten skvätt glögg med. Gött med lite värmande dryck!

Sen gick vi hem och chillade, lagade middag och brände ett par avsnitt av Drottningarna.

Och nu var det inte dags för picknick i parken. Nu var det måndag och dags för arbete. Ha en bra start på veckan, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.