inredning

INREDNINGEN HAR FÅTT LITE TILLSKOTT

Lite tillskott i inredningen i form av vas och tulpaner
Lite tillskott i inredningen i form av vas och tulpaner

Det pågår full vinter utanför, men det hindrar mig inte att fixa lite vår i inredningen.

Jag pep in på Asplunds blomsterhandel på lunchen igår lite snabbt. Det kliade i fingrarna att pyssla och plocka med inredningen. Men näe, det var bara att sätta sig vid tangentbordet för att jobba klart.

Vacker vas är ett smycke i inredningen
Vacker vas är ett smycke i inredningen

Den här vasen har jag tittat på länge. Inte på grund av priset, för den kostar inte en förmögenhet. Jag gillar i princip alla produkter i serien så jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken storlek eller färg bara. Och jag har också försökt hålla emot att shoppa en massa inredning innan huset ens är klart. Men för ett tag sen klickade jag hem tre vaser.

Jag har valt den vita på 20 cm. Här finns andra vaser från Khäler.

En bukett tulpaner kan verkligen lyfta inredningen!
En bukett tulpaner kan verkligen lyfta inredningen!

Jag har också klickat hem den här krukan från House Doctor. Även en galet snygg vas med träinramning. Just min verkar vara slut, men här finns en annan storlek. Här är mitt inlägg där trävasen Colletto syns.

Jag fick som sagt vänta till idag på morgonen med att fota. Och det gjorde ju inget. Det är ju strålande fint väder idag som ger skönt ljus till bilderna.

Vi ska strax äta frukost och göra oss i ordning för en tur till Uppsala. Vi ska handla åt mina föräldrar bland annat.

Vad har ni för planer?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.