inredning

VÅRLÖKAR HJÄLPER TILL

Att vårlökar hjälper till att skynda på vårens framfart känns ju självklart.

Vårlökar hjälper till att skynda på våren
Vårlökar hjälper till att skynda på våren

Det har ju denna vecka slagit över till vår, men det har definitivt känts som vinter igen. Vår är det nu om man tittar i kalendern, åtminstone meteorologiskt. Ska det bli vår även asteonomiskt så får vi vänta till 21 mars. Tydligen. Vet inte vem som bestämmer det där eller ens hur trovärdig den där källan är. Kallt har det varit i vilket fall.

Jag hade deadline för en rapportering igår så jag hann inte ta en lunchprommis. Hann lagom klart när målaren ringde. Han var tillfälligt på plats på husbygget för att börja spackla lite så vi passade på att ha ett möte.

Det kändes så skönt i solen mot husväggen, men så fort man kom in i skuggan så blev det bitande kallt. Tänk när vi bor där och kan sitta där och njuta varje dag ifall vi vill!

Vårlökar hjälper till att sätta känslan
Vårlökar hjälper till att sätta känslan

Idag ska vi grilla korv med nästan alla ungar. Min äldsta son och hans sambo bor i Bromma och har ingen bil. Inte så lämpligt att åka kollektivt. Vi åker till dem istället framöver. Idag ses vi i Vattenparken med sex ungar. Det ska bli så mysigt, trots ett grått molntäcke.

Vårlökar hjälper till att ge åtminstone mig lite vårkänslor.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.