livet

TVÅ UNGA MÄN KOM MED EN BUKETT SOM TACK

Jag fick oväntat en bukett som tack och blev så himla glad! Jag hade hjälpt dem lite med lite saker kring ekonomi och juridik, kan vi säga, och de köpte blommor i gengäld.

Det är två bröder, som finns mitt nätverk, som jag hade hjälpt lite som ville visa sin uppskattning.

Fick en bukett som tack

De är inte helt bekväma med såna saker jag hjälpte till med. Eller, förresten, de flesta är nog ganska obekväma inom det jag hjälpte dem med, skulle jag tro. Nu råkar jag kunna lite om det så jag erbjöd min hjälp. Men herregud, de har inte sina föräldrar i Sverige, så det är väl klart att jag hjälper om jag kan.

Fick en bukett som tack för hjälpen
Fick en bukett som tack för hjälpen

De blev så tacksamma så de planerade det här i hemlighet och riggade ett möte. Den ena bor inte ens i Enköping utan kom hit (nu vet jag inte om han skulle hit ändå visserligen). De ville egentligen köpa på Asplunds, för att de ville köpa riktigt fina blommor.

De var lite besvikna när det var stängt och fick köpa på Blomsterlandet istället. Det blev ju en fantastisk bukett! De hade till och med väntat på att få prata med någon där inne och få lite råd om vad de skulle köpa. Gulle!

Det var verkligen inte förväntat så jag blev så himla himla glad. Trots att jag sagt att jag hjälper så gärna, och de har tackat typ hundra gånger så fick jag denna fantastiska bukett!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrica
  23 april, 2021 at 07:00

  Men åh så himla fint gjort av dem!!
  Och buketten är jättefin, vilken perfekt start till helgen <3
  KRAM

 • Reply
  FREEDOMtravel
  23 april, 2021 at 08:58

  S¨å fint! Uppskattning värmer!!

  • Reply
   Lena
   23 april, 2021 at 09:04

   Verkligen! Så gulligt av dem!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.