livet

MIDDAG I HAMNEN – EN BRA START PÅ LÅNGHELGEN

Middag i hamnen blev snabbt beslutat. Vi insåg att de öppnat för säsongen och väderprognosen visade på strålande sol och VÄRME! Det blev givet! Förutom förra sommaren, då vi var på semesterresa, har vi varken fikat eller ätit ute under hela pandemin.

Middag i hamnen - en toppenbra start på långhelgen
Middag i hamnen – en toppenbra start på långhelgen

Eller jo förresten, vi var på golfklubben två gånger i somras också. Och en gång i Hamnen. I övrigt har vi varit väldigt restriktiva. Nu när man äntligen kunde sitta ute så passade vi på! Och som vi njöt!

Andreas tog deras signaturhamburgare och var nöjd. Jag tog chévresallad. Jättegott, men kanske inte så mättande för mig som brukar äta mycket mat. Perfekt som lunch. Men gott var det!

Middag i hamnen

Att sitta där nere i hamnen är jättetrevligt. Så skönt i eftermiddags- och tidig kvällssol. Det är även en gästhamn där så ibland har man otur och får en stor båt som utsikt.

Middag i hamnen med vacker utsikt
Middag i hamnen med vacker utsikt

Sån här utsikt kan man få ifall man inte har en båt framför näsan. Lummig och fint där i Klosterparken (där det fanns ett kloster på 1200-1600-talet. Den där strandpromenaden kan man ta för att komma bort till Gröngarnsåsen och Dyarna för en liten vandringstur. Där har vi hängt en del.

Helt otroliga träd finns där på andra sidan ån. Så vackra!

Hamnmagasinen har inte bara restaurang. Där finns även presentbod och glassbar. Osäker på om de har öppnat ännu. Men mysiga caféet och restaurangen har alltså öppnat. Där på bilden ser ni menyn. Vi rekommenderar varmt ett besök där för en fika, glass, lunch eller middag!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  NÄR MAN GRILLAR HAMBURGARE PÅ BYGGET - Gott för själen
  15 maj, 2021 at 07:33

  […] var lite trötta på morgonen efter utemiddagen kvällen innan så vi tog det lite lugnt innan vi kom iväg till bygget. Väl på plats satte vi igång med vårt […]

 • Reply
  Ulrica
  15 maj, 2021 at 08:26

  Jag har planerat att vi ska äta lunch där nu i veckan om vädret tillåter :-). Den där salladen såg ju riktigt smarrig ut!!
  Så mysigt att njuta tillsammans – jag suger i mig som en svamp av andra par som njuter av såna saker tillsammans när det enda jag gör här hemma är att längta till den dagen det blir lite mer normalt här i världen så jag får hem min man lite mer än nu.. det vi vet idag är att han är hemma igen i slutet på juni vilket känns skitjobbigt om jag ska vara ärlig.

  Ha en superfin lördag min vän.
  KRAMAR

  • Reply
   Lena
   15 maj, 2021 at 03:03

   Men what!? I slutet på juni! Hur står du ut!? Stackare! Så tufft.

   Ha, en fortsatt fin helg, vännen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.