hälsa & friluftsliv

NÄR JAG GER MIG UT PÅ GRUSIGA SKOGSVÄGAR

När jag ger mig ut på grusiga skogsvägar, solen skiner och jag har löparskorna på fötterna så mår jag som allra bäst. Eller åtminstone är det en av de bästa situationerna.

När jag ger mig ut på grusiga skogsvägar mår jag som bäst
När jag ger mig ut på grusiga skogsvägar mår jag som bäst

Om jag sen känner mig utvilad och solen skiner så känns det som om jag flyger fram. Jag springer inte särskilt fort. Inte alls. Men känslan är ändå ett flow.

Fåglarna kvittrar, gruset knastrar och andhämtningen blir lite mera kontrollerad och jämn efter en stund.

Löptur på grusiga skogsvägar

Jag kan väl inte direkt säga att det här är grusvägar i skogen. Egentligen. Inte mycket till skog eftersom det är precis intill golfbanan, men några skogsliknande områden finns kvar. Och vad är för övrigt en skog? Jaja, känslan är i alla fall skog.

Och väldigt grönt och fint är det.

Svettig tur på grusiga skogsvägar!
Svettig tur på grusiga skogsvägar!

Just i morse kom jag ut först vid halv nio. Det hade hunnit bli 23 grader så det var rätt varmt. I början kändes det faktiskt lite tungt med värmen, men efter en stund när jag kommit igång gick det riktigt bra.

Landat under markisen med gröt och frukostbröd jag bakade igår. Snart en dusch och frukost nummer två, ägg och kaffe, med Andreas.

Igår firade vi att första sektionen av trädäcket är klart. Typ klart. Förutom lite finlir. Och sen hade vi date night med lite extra mysigt middag och andra kläder än arbetskläder.

Idag åker arbetskläderna på igen och vi biter tag i fortsatt trädäcksbygge, trädgårdsarbete och fix inomhus. Det finns att göra, kan jag säga!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  18 juli, 2021 at 07:48

  Vilken härlig beskrivning! Vi springer i perioder, men tyvärr känner jag aldrig sådär. Men jag önskar att jag gjorde det!!! Jag tycker bara att det är jobbigt … Men jag vet ju att det är bra. Snart, snart ska vi börja igen … tror jag 😉

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2021 at 08:34

   Hehe, självklart tycker även jag att det är jobbigt emellanåt. Annars hade det ju inte givit mig nån utmaning. Men ibland, då känns det så där flow’igt!

   • Reply
    FREEDOMtravel
    19 juli, 2021 at 06:51

    Förstår! Och det låter skönt! Ska se om vi kan komma igång igen. (När det blir lite svalare. Jag tål värme dåligt pga migrän)

    • Reply
     Lena
     21 juli, 2021 at 09:28

     Tänk så många olika saker man kan få migrän av. Trist att du får det av värme. Det är ju lite svårt att styra.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.