livet

SOMMAREN ÄR TILLBAKA I HELGEN

Jippie! Sommaren är tillbaka! Kan man säga så fastän den inte ens har varit försvunnen?! Jomen helt plötsligt var det ju höst i förra veckan. Åtminstone kändes det så. Med några få plusgrader och regn så får man ju ändå säga att det var höstvibbar.

Sommaren är tillbaka
Sommaren är tillbaka

Men igår började man känna lite sommarvibbar igen. Jag satt ute i nästan två timmar och pratade med den här fina kvinnan. Jag har inte pratat med henne sedan hon föreläste på mitt bloggevent som jag hade 2014. Så glad över alla cybervänner jag fått. Både de jag träffat och de jag inte träffat.

Här kan ni läsa om eventet ifall ni vill.

Nähäpp hörrni, himlen är blå och solen väntar där ute. Bäst att göra sig i ordning och gå ut. Idag ska Andreas fortsätta med trädäcket som fått vänta i en vecka och jag ska fortsätta med mitt ogräsrensande. Och bland annat slänga den där fina basilikan på bilden. Den är inte riiiiiktigt lika fin nu som när bilderna togs i somras.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.