inredning resor - långa & korta

SNYGGASTE OCH GODASTE INREDNINGSDETALJEN

Priset för snyggaste och godaste inredningsdetaljen inköpt på resa till Tyskland måste ju gå till den här whiskyflaskan. Ingen av oss hade varken sett eller hört talas om den tidigare. Än mindre smakad den.

Snyggaste och godaste inredningsdetaljen
Snyggaste och godaste inredningsdetaljen

Jag stod och klämde och kände på den en stund. Läste lite på skylten. Funderade lite. Den var ju inte helt billig, om vi säger så. Så jag tyckte det krävdes lite fundering. Andreas tyckte den kostade för mycket för att köpa nåt man inte kände till.

Vi gillar båda single malt whisky, men han bryr sig inte så mycket om inredningsdetaljer som jag gör. Jag lägger in ett visst värde i flaskans design också.

Snyggaste och godaste inredningsdetaljen fick följa med hem från Tyskland
Snyggaste och godaste inredningsdetaljen fick följa med hem från Tyskland

Till sist slog jag till. Jag kunde inte lämna den. Här kan man läsa om när jag slog till på en okänd flaska rom som visade sig ha vunnit pris för världens bästa rom. Och nu när jag tittar på denna whiskys hemsida så visade sig att den vann World Spirits award, guldmedalj till och med. Hehe, jag har visst sinne för det där 🙂 Jamen jag har ju sagt att det är bra att ha inredningsintresse 😉

Vi delar på det mesta i hushållet. Typ gemensam ekonomi, fast ändå delad, kan man säga. Vi delar givetvis på hus- och. matkostnader, men även virke, maskiner och inredning. Men sen händer det att en av oss inte riktigt vill lägga pengar på sjuttioåttonde soffkudden eller sextiotredje bra-å-ha-maskinen eller en onödigt dyr vas eller en onödigt stor tv. Då är det så enkelt att man väljer själv om man vill köpa den där vill-höver-saken. Inget konstigt med det. Vi tjafsar aldrig om pengar. Vi har inte ens några ”meningsskiljaktigheter” om pengar. Så skönt!

Jag köpte whiskyn. Jag bestämmer över whiskyn, när den ska tas fram och drickas ur. Givetvis är den bådas, men jag bestämmer, hehe. Igår. Efter jobbet. Då var det premiär. Whiskyglasen togs fram (jo det är faktiskt såna glas) och vatten med pipett förbereddes.

Sen hälldes de gyllene dropparna upp och smakades av under andakt. Hmm, nja. Den var inte jättegod. Jag gillar ordentligt rökiga sorter. Vi tyckte båda att den var värd att köpa igen. Jag skulle nog inte ens köpa den igen för 300 kronor. Typ. Men den var inte heller ”o-god”. Den var helt okej.

Den kommer definitivt att få komma fram flera gånger. Och sen. Sen har jag en snygg flaska! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.