hälsa & friluftsliv livet

ADVENTSPROMENAD I STRÅLANDE SOL

Vi tog en adventspromenad i strålande sol igår. Fikaförberedelserna fick vänta lite. Det kändes viktigt att passa på att fånga den där stunden.

Adventspromenad
Adventspromenad

Vi gick bort till golfbanan och en liten runda där. Skönt att kunna njuta av den miljön nu när ingen spelar. Det är ju så fint på en golfbana, tycker jag.

Solen stod lågt över horisonten, men det var så härligt ändå!

Adventspromenad
Adventspromenad

Eftersom vi pausade förberedelserna hann jag inte städa spisen och diskhon! Känns ju lite jobbigt, men samtidigt så var det säkerligen ingen som såg att det inte var skinande blankt. Och Andreas hann inte gå igenom en julkartong som han skulle diskutera med sin dotter. Hon fick ta med sig hela lådan hem och får titta där ifall det är nåt hon vill ha. Jaja, vi fick oss en skön promenad iallafall!

Gästerna kom, jag fick fina presenter, vi fikade och hade det allmänt trevligt. Tårtan/kakan jag gjort riskerade att tänderna flög ut. Det var en kolasås som blev så hård så jag hade kunnat få ett antal tandläkarräkningar på mitt ansvar. Fy vad irriterande. Man vill ju att det ska vara tipp topp det man bjuder på, liksom! Jaja, trevligt hade vi iallafall 🙂

Denna morgon startar med minus tio grader och det är dags att starta denna vecka. Ser fram emot helgen. Då har vi julkonsert på fredagkvällen, där bland annat den här bruden är med på scenen! Och på söndag tar vi med oss mamma och pappa på julmarknad.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.