livet

FRUKOST I LUGN OCH RO

Frukost i lugn och ro är bland det bästa jag vet. Jag brukar alltid vakna tidigt, även på helgerna, och njuter av tystnaden.

Frukost i lugn och ro

Andreas är en tröttmössa på mornarna så jag sitter oftast för mig själv och äter frukost i lugn och ro, med havregrynsgröten och datorn. Brukar göra blogginlägg, pyssla med bilderna eller ibland läsa bloggar när jag hinner.

När han sen kommer upp, ett par timmar senare, så blir det ägg, juice och kaffe. I morse blev det lite ombytta roller. Inte för att jag kom upp ett par timmar efter honom, men iallafall en stund efter. Jag vaknade tidigt som vanligt, men jag lyckades somna om.

frukost i lugn och ro

Igår hade både Andreas och jag en hemma-jobbar-dag och stängde ner redan vid 14,30. Skönt att ha några timmar för att hinna fixa lite. Vi släpade in alla advents- och jullådor. Jag tror vi kom upp i nio stycken. Så roligt, men också svårt, att pynta ett nytt hem. Vi har bara köpt två nya stjärnor, resten tog vi det vi hade. Vill gärna känna efter lite om det verkligen behövs nåt nytt.

På förmiddagen ska vi hjälpa Andreas dotter att flyttstäda och sedan hem för att ordna med det sista adventsfixet. Imorgon har vi Andreas familj här på kalas. Det ser jag fram emot. Har jag tur så hinner jag träffa dottern en stund idag eller imorgon också.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  27 november, 2021 at 04:45

  Jag är som du, jag vaknar också alltid tidigt, även på helgerna. Peter är ofta tidig han också, men ibland lyckas han somna om en stund. När han vaknat äter vi frukost tillsammans. Idag blev det en extra lyxig frukost, med räkmackor 🙂

  • Reply
   Lena
   28 november, 2021 at 07:39

   Härligt att komma upp på morgonen! Nice med räkmacka-frukost!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.