inredning

GÄSTRUM SOM BJUDER IN TILL EN SKÖN NATT

Att ha ett gästrum känns så trevligt. Ett gästrum som ger en varm och inbjudande känsla, med ett par sängar som alltid står beredda för den som behöver och vill. Det var i alla fall målsättningen när vi inredde ett av sovrummen.

Gästrum för en god natts sömn förhoppningsvis

Det här rummet är egentligen ett kontor, enligt planlösningen. Men vi ville ha det här som gästrum och kontor i ett av sovrummen istället. Som ni ser så är det inte jättebrett så en vanlig dubbelsäng blev för bred. Vi ville samtidigt ha så bred som möjligt.

Gästrum

Det fick bli en 140-säng från Ikea. Eftersom vi inte hinner leta sängbord just nu så hamnade två banankartonger under linnetyg istället. Ett par gamla fönsterlampor får agera sänglampor. Och sängkläderna tog jag några vi redan hade. Likaså plädarna och kudden. Det behöver inte vara så avancerat till en början.

Härlig förmiddagssol strålar in. Gardinerna köpte jag på Mio innan vi flyttade in. Det är nog det enda som är nytt just nu. Sen är det bara lite saker som ska upp på väggarna för att skapa en ombonad känsla.

Inatt blir sängarna invigda av våra gäster. Men först ska vi ha en trevlig eftermiddag och kväll förhoppningsvis. Vi ska börja med en fika på stan och en promenad i Drömparken. Enköpings stolthet. Vi får hoppas att parken är drömmig även så här års.

Ha en toppenlördag! Det ska vi försöka att ha!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    HÄRLIGT UMGÄNGE MED VÄNNER - Gott för själen
    15 november, 2021 at 06:01

    […] var klockan halv tre. Ja, halv tre på natten! När hände det att man var uppe så länge senast!? Gästrummet blev invigt. Efter frukost tog vi en promenad i villakvarteren runt oss innan de åkte hem till […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.