inredning

KNUBBIGA KRUKORS KLUBB HÄR

Man skulle kunna tro att jag startat knubbiga krukors klubb. Jamen de är ju så fina! Så roligt att denna klassiker har remixats från ljusstake till kruka.

knubbiga krukors klubb
Knubbiga krukors klubb

Jag såg dem dyka upp på marknaden förra året, men då hann jag inte med. När jag sen skulle köpa en för några veckor sedan så stod jag och valde mellan den mattsvarta eller den glansiga röda.

Jag valde den svarta. Så roligt att min vän sen kom med den röda då de var till oss på middag. Verkligen mitt i prick!

Krukan som är med i knubbiga krukors klubb
Krukan som är med i knubbiga krukors klubb

Jag köpte den svarta här och när jag var in där fick jag höra att det var en större rostig kruka på väg in. Herregud, en rostig! Det måste ju bara vara perfekt för mig. När den sen hade kommit in bad henne lägga undan en tills jag hade tid att komma tillbaka. Det var kärlek vid första ögonkastet! Så cool. Den är lite större, hela 30 cm hög. När jag sen var in på blomsterhandeln för att köpa en gran eller en eller nåt annat grönt så hade de ingen passande.

Däremot provade hon med den här julrosen. Jag hade nåt grönt i huvudet så jag åkte till ett annat ställe. Men nä, jag kunde inte släppa tanken på den här fantastiska julrosen.

Har man ett insta-konto som heter rostigt_och_putsat så förstår ju alla att man måste ha en sån här kruka. Och när den sen får en sån här vacker kompis så blir det liksom a match made in heaven!

Så glad över alla tre krukor, som nu är med i klubben knubbiga krukors klubb. Jag tror jag skapar en klubb och en hashtag på det va’?! #knubbigakrukorsklubb Det blir bra 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.