livet

ROSOR OCH CHAMPAGNE MÖTTE MIG

Rosor och champagne mötte mig när jag kom hem igår! I badrummet. Massor med tända ljus, en vas med blommor och bubbel är sånt man blir glad av. Lite extra romantiskt när det stod i badrummet.

Rosor och champagne
Rosor och champagne

Oftast så står det ju sånt här på matbordet eller köksön, men det var fullbelamrat med annat. Han har hållit på med att få upp en lampa ovanför matbordet nämligen.

Jag hade varit hemma en bra stund innan jag skulle gå på toa. När jag sen gick in i badrummet fick jag en chock. Det tog några sekunder innan hjärnan hann processa vad den såg.

Champagne är ju alltid trevligt. Vi dricker det lite då och då. Antingen för att fira nåt eller bara ändå. En liten flaska räcker till ett varsitt glas, lite drygt. Perfekt! Det känns lagom när det inte är nåt speciellt. Eller så är det lagom även när det är nåt speciellt. Kanske tyckte han att vi skulle fira min födelsedag lite i förväg.

Rosor och champagne stod plötsligt i badrummet!
Rosor och champagne stod plötsligt i badrummet!

Vaknade i ottan som vanligt så det var mörkt då jag kom upp. Nu ser jag att det är rätt mulet, men solen försöker kämpa sig igenom molnen. Idag ska jag baka och städa eftersom det blir kalas här imorgon. Ser fram emot att träffa alla!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.