inredning

VARDAGSRUMMET BADADE I SOL

Vardagsrummet badade i sol då jag tog bilderna förra fredagen. Om den här fredagen kommer att bjuda på sol återstår att se då jag skriver detta.

Vardagsrummet badade i sol

Det var en hemma-jobbar-dag för min del. Andreas hade ledig dag eftersom det var afton. Jag jobbade ett par timmar på morgonen innan jag tog ut lite tid och stängde ner för helg.

Vardagsrummet badade i sol
Vardagsrummet badade i sol så orchidén lyste nästan

Vi hade elektriker hos oss för att få lite eftersläpande arbete utfört. Samtidigt kom mina föräldrar en liten stund. De hade varit på kyrkogården och kom sedan förbi för en kort fika.

Vardagsrummet badade i sol

Den här jättefina orchidén hade de med sig. Dessutom en amaryllis. Det var snällt av dem och väldigt uppskattat av oss! Krukan är förresten från Asplunds blomsterhandel.

Vardagsrummet badade i sol

Idag då? Andreas är på tjänsteresa över natten. Kommer hem senare ikväll. Det har känts väldigt konstigt eftersom vi så sällan är ifrån varandra. Jag äter frukost och ska sen göra mig i ordning. Dagen startar med mammografi i Uppsala. Sen hinner jag typ lagom hem och vända innan det är dags för tandläkarbesök. Sen ska jag försöka hinna byta däck också. Eller, nja, jag byter inte. Jag åker till däckhotellet så får de byta. Så här sent har jag nog aldrig bytt. Allt har liksom trillat ur fas efter resan. Men men, det ska nog ordna sig till slut.

Imorgon får vi övernattande middagsgäster. Första gästerna, förutom familjen, sedan pandemin bröt ut. Och långt innan dess också för den delen. Ser fram emot det jättemycket!

Jag har dock svårt att tänka mig att jag efteråt kan skriva att vardagsrummet badade i sol. Det ser ut att bli grått och trist. Men soligt umgänge förstås!

Ha en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  13 november, 2021 at 08:30

  Härligt med sol! Det behövs så här års!

  • Reply
   Lena
   14 november, 2021 at 01:48

   Ja, verkligen härligt! Allt blir liksom lite lättare då!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.