inredning

ADVENTSPLANTERING 2021 ÅRS VERSION

Adventsplantering 2021 ser ut så här. Jag har ju i många många år gjort ett sånt blickfång till advent. Tycker det är så mysigt.

Adventsplantering 2021

Den ser rätt så lika ut år från år, men ändå olika. Jag brukar ha liiite variation på växterna och vissa pyntgrejer är det variation på.

Adventsplantering 2021

I år blev det lite flera växter än det brukar. En en, två julstjärnor och tre vita hyacinter.

I år blev det två kälkar. Jag hittade en mörk liten kälke bland Andreas julsaker. Den fick bo här nu. Den syns lite snett till vänster framför enen. Den andra kälken köpte jag på en av resorna till Tyskland. Det är den med de små röda paketen på.

Den trasiga kulan med lite skärvor får vara med för att skapa lite oväntat. Jag tror det var på den här resan som jag köpte både julkulan och kälken. Jag har lagt kulan inlindad i papper och lagt den i en pappåse. Påsen låg i bakluckan. När luckan var öppen virvlade plötsligt en vind ut kulan ur både påse, papper och ut på asfalten! Hur sannolikt, liksom?! Men, som sagt, den fick vara kvar.

Så där blev den då, adventsplantering 2021.

Då har vi december månad nu då. Jisses, var tog november vägen?! Skönt med december. En månad med mycket mys, umgänge och avkoppling. Och om mindre än tre veckor vänder det! Ljuset kommer tillbaka om knappt tre veckor! Tjohoo!!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.