livet

HAN KOM MED BLOMMOR I FAMNEN OCH SJÖNG

Han. Han den där jag lever med. Han kom med blommor i famnen och sjöng till en kärlekssång i onsdags. Vi hade årsdag då.

Han kom med blommor i famnen
Han kom med blommor i famnen

Ni som följer mig på Instagram ( @gottforsjalen.se och @rostigt_och_putsat ) har redan sett det. Jag blev så glad över hans uppvaktande så jag ville dela med mig direkt <3 <3

Det är nu fyra år sedan då vi bestämde att vi är ett par. Vi hade ganska nyss börjat dejta, men kände båda två starka känslor ganska omgående. Här kan du läsa om när jag presenterade honom på bloggen.

Vi pratade i timmar redan från början. Vi kan fortfarande prata i timmar. Och vi hade förbaskat kul redan från början. Det har vi nu också. Han sjunger gärna, men säger själv att han inte kan sjunga. Då som nu. Han sjunger så illa så öronhåren krullar sig och dammråttorna har hörselskydd. Och jag älskar när han han sån självdistans och bjuder på sig själv! 🙂

Blommor i famnen

I onsdags när jag kom hem från jobbet satte han igång en låt och smet in i ett rum. Han kom ut med ett fång blommor i famnen och sjöng till en kärlekslåt, som sagt. I dag ska vi fira lite mera. Det blir middag på stan. Varje årsdag är värd att fira.

Länge leve kärleken!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.