inredning

DET VAR DEN HELGEN DET – SÅ KORT!

Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker alltid att helgerna går så fort. Jag tycker inte att jag hinner nånting av det jag vill. På söndagkvällen känner jag det alltid som att ”jahapp, det var den helgen det”.

Det var den helgen det

I lördags var vi till Uppsala. Besökte först två sportbutiker och hittade träningsbyxor, träningslinne och två hoodies. Behövde verkligen uppdatera det förrådet lite. Sen en snabbis till Plantagen igen innan vi hämtade mattan vi beställt. (Är lite osäker fortfarande på om vi ska behålla den. Är inte hundra nöjd).

Tycker så mycket om den där vasen från Kähler design. Det finns massor av färger och former av just den. Jag är lite sugen på en ljusgrön. Här hittar du dem ifall du också är sugen.

Det var den helgen det

Var var vi nu. Ja, på lördagen ja. Tillbaka i Enköping köpte vi present till svärfar och en bukett blommor. Väl hemma tog vi en promenad i blåsten innan det var dags att byta om och gå över till svärisarna på middag.

Det var den helgen det

Igår vet jag inte vad jag gjorde. Jo, jag körde ett gympass. Kändes riktigt bra! Tvättade. Tog mig igenom en bit på en digital projektledarkurs.

Vi har en Stockholmshelg framför oss. Om två veckor ska vi på konsert och mysa runt i huvudstaden. Insåg att det var hög tid att boka bord på nån restaurang. Vi googlade runt, kollade omdömen, menyer och adresser. Bara det tog väl 1-2 timmar! Men nu så, nu är det klart. Vi har två bokningar, en på Glashuset och en på Räkan, så får vi bestämma oss sen. Har ni nåt att säga om just dem?

Det var den helgen det. Och nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Då kör vi då!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Tina ME
    7 februari, 2022 at 10:14

    Jag känner precis som du! Helgerna de bara susar förbi innan man ens hinner blinka. När jag var permitterad på fredagar så kändes det som att man åtminstone fick en riktig helg. Fyradagarsvecka skulle vara ljuvligt! Trevligt med en Stockholmstripp för er. Vi har också bokat Glashuset men det ligger lite längre fram. Vi har varit på Räkan och det var inget fel på maten men själva lokalen var rätt trist. Glashuset är mysigare och jag har hört att de har väldigt bra mat. Tack snälla förresten för alla fina kommentarer från dig inne på min blogg. Uppskattas! Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

    • Reply
      Lena
      8 februari, 2022 at 05:35

      Eller hur, fyradagarsvecka vore toppen! 🙂

      Tack för input om restaurangerna. Får se hur vi gör.

      Försöker läsa ikapp mig hos dig och då är det roligt att lämna lite avtryck här och där 🙂 Ha en fin vecka du också!

      Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.