hälsa & friluftsliv

EFTER SOLSKEN KOMMER BUSVÄDER, HETER DET VÄL?

Efter solsken kommer busväder, är mitt nya ordspråk. Det känns väl logiskt när det finns ett ordspråk som säger ”efter regn kommer solsken”. Det var ett sånt fantastiskt fint väder i söndags och igår kom straffet.

Efter solsken kommer busväder

Det började snöa lite grann på natten och fortsatte i samma takt på morgonen. Vi skottade första vändan innan vi började jobba.

Efter solsken kommer busväder

Ett par timmar senare var det dags för skottning igen. Blåsten tilltog och snöandet tilltog.

Men jag klagar inte. Har man valt att bo i hus så ingår det snöskottning då och då eftersom det snöar då och då. Svårare än så är det inte för mig. Jag vänder det till nåt positivt istället. Det blir ett, eller några, bra träningspass!

Efter solsken kommer busväder
Efter solsken kommer busväder

Ja, jag vet, för er norröver så är det här ju bara fjant-snö såklart. Men hos oss är det ju inte alltför vanligt att det ser ut så här. Och när temperaturen är runt nollan så blir snön rätt tung, minst sagt.

Det har snöat och blåst så galet så alla fönster är täckta med snö. Det går knappt att se varken ut eller in.

Tre skottningsomgångar hann det bli innan det var dags för mig att åka till gymmet för ett PT-pass. Och efter middagen blev det sen ännu en tur med snösläden. Tur att vi kunde jobba hemifrån igår.

Efter solsken kommer busväder

Ikväll ska äntligen jag och Ulrica träffas för en middag. Flera år har gått då vi inte träffats för att det inte blivit av och pga pandemin. Men nu så. Nu smäller vi till. Jamen har man precis fyllt 50 så måste man ju bli bjuden på middag. Det förstår ju vem som helst!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.