hälsa & friluftsliv

ENERGITILLSKOTT GÅNGER TRE

Energitillskott de lux blev det igår, kan man säga. Eller energitillskott gånger tre, kan också säga. Minst.

energitillskott

Den första kicken kom rätt tidigt på söndagsmorgonen då jag gjorde klart en digital projektledarkurs. Riktigt bra kurs med massor av handgripliga tips och insikter.

När kursen var klar åkte jag ner till gymmet och hängde på låset där för att köra ett arm-mage-rygg-pass. En stund senare kickade adrenalinet in.

energitillskott

Och när det är ledig dag och soligt väder så måste man ju ta en prommis också.

Jag tittade aldrig på termometern, men jag gissar att det var nån minusgrad. Det var så där härligt friskt i luften.

Det var en sån härlig energigivande promenad!

Energitillskott
Energitillskott

Solen strålade och fåglarna kvittrade.

energitillskott

Ljuvligt!

Jag hann lite annat under dagen också. Jag tvättade en stor matta som dottern ska få. Och sorterade typ en decimeter papper också. Sååå skönt att bli av med sånt (även m jag långt ifrån är klar). Även det en viss typ av energikick.

Energitillskott

På eftermiddagen blev det sen ett hemmaträningspass med miniband så benen och rumpan fick sig en omgång också.

Vi får nog vänta ett litet tag på att sitta där ute vid klubbhuset med en napolitansk pizza och ett glas rött. Men snart så!

Ett gympass, en solig promenad och ett hemmaträningspass på en och samma dag tillsammans med några bockar på att-göra-listan. Det kan man kalla energitillskott det!

Energitillskott
Energitillskott de lux!

Idag jobbar jag hemifrån. Det var orange varning från SMHI. Det väntas visst ett riktigt busväder med uppemot 30 cm snö och kraftig blåst. Då är det onödigt att ge sig ut på vägarna om man inte måste. Det snöar visserligen nu, men än så länge har det inte kommit så mycket. Känns bra att hålla sig hemma när det är okej.

Jag känner mig superpeppad på den här veckan. Ikväll har jag mitt första PT-pass inbokat sedan några år. Imorgon ska jag på dejt med Ulrica. Även det är ett antal år sedan vi sågs. Och på fredag är jag ledig för då ska vi på konsert och hänga i Stockholm hela helgen! Viken vecka!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.