livet

HITTADE SAFFRANSBULLAR I FRYSEN

Jag hittade saffransbullar i frysen igår. Perfekt när man känner sig lite sötsugen. Lunchen och mellisbananen räckte inte till hela eftermiddagen, tydligen. Hehe.

saffransbullar i frysen

Sedan jag satte in hormonspiral så är sötsuget inte lika starkt längre. Och när jag kommer igång att träna mera, så äter jag också bättre med automatik, så då är sötsuget nästan som bortblåst. Men igår fick det bli en liten extra fika på sena eftermiddagen.

När man fyndat saffransbullar i frysen i februari

Jag har ju varit sjuk under veckan, med diffusa symptom. Blev bättre och bättre under torsdagen och fredagen, men igår blev det ett litet bakslag. Jag vaknade med halsont och sen fick jag en liten febertopp. Kände mig väldigt trött under dagen. Men framåt eftermiddagen så försvann det. Jag fick fatt i ett paket självtest och tog ett sånt för första gången. Det visade negativt. Tyvärr kan det ju ändå vara så att man har covid trots negativt test, så jag är försiktig ändå.

Vi pysslade på lite här hemma igår, med ditt och datt, innan det blev brasmys, middag och mello. Att jag aldrig ger upp att titta på det där eländet. Blir lika besviken varje gång. Extremt sällan dyker det upp nån låt jag verkligen gillar själv eller tror kan ha en chans i Eurovision.

Vaknade med lite halsont idag också. Får se var det här tar vägen. Längtar efter att träna, men det får vänta tyvärr! Det blir ännu en lugn dag här. Jag ska fortsätta på ett inlägg som blir en guide till safariresa. Älskar att tipsa och dela med mig. Och jag ska också fortsätta med mina digitala ledarskapskurser jag har på gång. Älskar att lära mig nya saker!

Önskar er en skön söndag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  13 februari, 2022 at 07:15

  Vår frys är extremt liten, så det är inte så ofta vi hittar överraskningar där 😉 Hoppas att du känner dig bättre snart! Själva tog vi tredje sprutan i fredags och har båda känt oss dåliga sedan dess, särskilt jag. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

  • Reply
   Lena
   13 februari, 2022 at 08:12

   Hehe, nä då är det väl ingen risk att ni ”går vilse” i den lilla frysen 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.