hälsa & friluftsliv

VACKERT MED SNÖ IBLAND, BEHÖVER JAG INTALA MIG

Efter nattens snöfall så känns det som att jag behöver intala mig att det är vackert med snö ibland! Men det kräver ju lite sol, tänker jag. Vad missade vädergudarna här då?!

vackert med snö ibland
Det är vackert med snö ibland

Nu på morgonen så är det så där dystert grått ute och världen är täckt med snö igen. Så surt när det var fint igår då vi satt inne på kontoret. Jag ser helt enkelt till att plocka fram några opublicerade bilder från en fin lunchpromenad.

vackert med snö ibland

Det var en dag då jag lyckades pricka in en hemma-jobbar-dag med ett fint väder. Det var så där riktigt kallt och krispigt, minns jag.

På nya jobbet kommer jag att kunna jobba mycket mera hemifrån så då ska det nog vara lättare att pricka sånt här lyckorus!

vackert med snö ibland

Ja, ni fattar att jag ville kompensera verklighetens gråväder med det här.

Får se vad vi hittar på idag. Vi lär ju iallafall skotta snö. Sen fortsätter vi väl att pyssla på härhemma för att få ordning på saker och ting innan vårens utebestyr sätter igång. Så, back to reality, en gråmulen dag stannar vi nog mest inne.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.