livet

HACKAT INSTAGRAMKONTO ELLER KANSKE INTE

Hackat Instagramkonto är såååå frustrerande. Mitt hus-, trädgårds- och inredningskonto @rostigt_och_putsat är kanske hackat. Eller kanske inte. Oklart. Jag kommer i vilket fall inte in på det sen en dryg vecka tillbaka.

Hackat Instagramkonto

Äldsta sonen, som är IT-konsult, tror att det kanske inte är hackat eftersom jag själv kunnat ändra lösenord. När jag testar att logga in med det nya lösenordet så köper den det. Den protesterar inte mot att det är fel. Men, ”den” säger att den tror att jag inte är över 13 år! Och vill att jag ska tala om vad jag heter, mailadress och bevisa min ålder med körkort eller annan id-handling. Plus en ruta som säger ”övrig information” (eller nåt liknande). Där är det stopp.

”Den” säger att det inte fungerar och att de ska titta på det så snart som möjligt. Inget har hänt på över en vecka som sagt. Jag har ingen aning om vad den protesterar emot! Hackat Instagramkonto eller ej. Vaaaaansinnigt frustrerande är det i alla fall!

Känner någon igen det här?!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.