inredning livet

HEMSTÄDNING – VÄL VÄRT PENGARNA

Vi har nu äntligen dragit igång det här med hemstädning. Jag hade det för ett antal år sedan också och var supernöjd. Sen pausade jag det innan vi nu började med det igen. Igår var första dagen.

Hemstädning

Andreas jobbar periodvis mycket precis som jag och vi har en trädgård under uppbyggnad så städningen får ibland lite lägre prio.

Hemstädning

Igår var jag på kick off med jobbet hela dagen. Det var så skönt att komma hem till ett städat hus. Och de där duschväggarna, som ofta är täckta av kalkfläckar, var skinande genomskinliga och blanka. Vi har så vansinnigt mycket kalk i vattnet här i Enköping så det är helg hopplöst. Städfirmorna verkar ha tillgång till dundermedel som inte vi har.

Ett stökigt och smutsigt hem tickar energi för mig. När vi prioriterar annat så tickar det energi i bakhuvudet att det borde städas. Och när det väl är gjort känner jag mig lättare, typ. Trevligt med ett rent hem.

I vissa familjer/relationer är städningen ett trätoämne. Inte hos oss. Vi tjafsar aldrig om prioriteringar. Men det känns ändå som väl placerade pengar att lägga dem på hemstädning så vi kan ägna oss åt andra saker istället.

Önskar er en toppenfredag, med eller utan ett rent hem!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.