livet

KICK OFF MED JOBBET

I torsdags var jag på kick off med jobbet i en jättetrevlig miljö. Själva kick off’en och aktiviteterna var också bra. Men servicen kring maten kändes lite kaotisk. Där finns det förbättringspotential.

kick off med jobbet

Anläggningen hade ett fantastiskt läge precis vid Brunnsviken i Stockholm. Härligt trädäck with a view.

Bord, bänkar och stolar i det fria och under tälttak.

Det fanns många valmöjligheter bland sittplatserna utomhus.

Charmigt lusthus med vacker utsikt!

kick off med jobbet

Ett par badtunnor stod utställda på några ställen.

Ett något udda inslag var en gång med dessa upphängda grönsaker. Säkert en tanke bakom det 🙂 I like!

kick off med jobbet

Här kommer hälften av båtgänget tillbaka efter en rib-båt-tur.

Vi hade först dragningar av vd, ekonomichef, marknadschef bl a om utmaningar pga covid och krig, lite siffror, nya produkter bl a. Lite senare lyssnade vi på en lite smårolig och tänkvärd föreläsning om kommunikation och samarbete.

Det brukar ju ofta vara nån form av lite mera lättsam aktivitet vid såna här tillställningar. De som ville fick åka ribbåt. Jag som blir åksjuk i biltvätten, typ, valde det andra. Det var en ”På-spåret”- tävling. Väldigt bra arrangerat. Det var roligt trots att mitt lag kom sist 🙂 Det kändes som att det var rätt många sportfrågor och inte den bästa grenen i mitt lag, hehe.

Sen måste jag klaga lite på servicen på Royal Park. De hade absolut ingen koll på allergier eller andra önskemål (som de ändå ville ha in uppgifter på i flera veckor innan). Brydde sig inte heller om att ta reda på vilka som valt vad. Servitören vid vårt bord spillde rödvin som rann längs ett glas. Brydde sig inte om att torka bort det. Ett glas var sprucket, men det togs inte bort.Min bordsgranne hade valt fisk, men fick plötsligt en vegetarisk rätt. Jag fick påminna om min allergi mot citron och lime vid varje fika/måltid. Och varje gång fick de liksom springa ut och göra om tallriken. Jag beställde alkoholfri öl till middagen, men fick alkoholfritt vitt vin. Ni vet, till sist orkar man inte protestera utan bara suckar uppgivet och stoppar i sig det man har under näsan. Lite att jobba på där, kan vi säga.

Men i övrigt var det en jättetrevlig kick off med jobbet!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.