livet

DET STOD ROSOR PÅ BORDET NÄR JAG KOM HEM

Det stod rosor på bordet när jag kom hem häromdagen. Så oväntat. Han ger mig visserligen blommor då och då, men det blir ändå en överraskning.

Det stod rosor på bordet

Fina rosor i en fin vas i ett trivsamt och fint hus. Jag blev så glad.

Igår hade vi en workshop på jobbet på eftermiddagen och sedan en liten aw i gräset vid sjön utanför jobbet. Jättetrevligt och en jättehärlig kväll!

Det stod rosor på bordet

När jag kom hem satte jag fart med att packa efter att ha konstaterat att det stod rosor på bordet. Tidigt imorgon bitti åker vi till Idrefjäll för en knapp veckas semester. Som vi längtar! Det ska bli så skönt.

Men först har vi en arbetsdag att ta tag i. Några möten är inbokade och annat behöver fixas. Sen så, sen kan vi handla och packa det sista innan vi kan koppla av helt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  22 juni, 2022 at 10:40

  Jag har också en sån man, men det blir alltid den 23:dje i månaden (våra förlovnings- och bröllopsdatum) som jag får blommor, således ingen överraskning men tacksamt ändå såklart. Ha en trevlig midsommar!🍓🌸

  • Reply
   Lena
   22 juni, 2022 at 10:49

   Hehe, det var charmigt!

   Trevlig midsommar till dig också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.