livet

VEGOMAT ÄR NÅGOT JAG GÄRNA ÄTER

Vegomat är så gott. Tror inte jag ätit någon vegetarisk rätt som jag inte gillat. I och för sig gillar jag det mesta, men ändå. Jag mår verkligen bra av den typen av mat.

Vegomat
Gott med vegomat i kvällssolen!

Jag mår på ett speciellt sätt efter en sån måltid. Jag blir ordentligt mätt, men känner mig ändå inte så där tung i kroppen som jag gör av annat. Tyvärr blir det rätt sällan. Andreas äter det och tycker att det är rätt gott, men det är absolut inget han föredrar. Så det blir liksom inte av att vi gör det speciellt ofta. Han säger att vi absolut kan göra det, men det glöms bort. Typ.

Jag hade rotat runt i frysen i veckan och såg den där påsen med de där filéerna. Igår var Andreas på sommarfest med jobbet och jag passade på. Efter att ha tagit det obligatoriska doppet i bubbelkoppen i kvällssolen så var det dags. Jag festade loss på vegofiléer, matvete, sallad och en sås på crème fraîche, soltorkade tomater, riven Västerbotten (brukar ha feta), chiliflakes, lite salt och lite honung. Glömde basilika inser jag nu. Mmm, vad gott det var. Det var så gott så jag tog inte ens en liten sipp på vinet i plastglaset, haha.

Vegomat

Om jag inte säger nåt så kanske ni tror att blomman ska se ut så… 😉 (Den blev lite less på en störtskur).

Får se vad vi hittar på idag. Det blir kanske en blandning av att uträtta lite på stan, fixa i trädgården och packa till midsommarresan.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.